Prodej zrekonstruovaného bytu 80 m2, Praha 12

Mladenovova, Praha 4, Praha 12, Modřany, Praha, území Hlavního města Prahy

4+1, Osobní, konstrukce: Panelová, 9. podlaží, Bezbariérový přístup, Balkon, Výtah, Sklep, stav: Dobrý, lokalita: Klidná část obce

8 800 000Kč

Kontaktujte nás
+ 23 fotky Zobrazit více

Nabízíme Vám kompletně zrekonstruovaný krásně prosvětlený byt 4+kk v pražských Modřanech. Jedná se o zcela předělaný byt včetně posunu příček, tak aby plně vyhovoval modernímu rodinnému bydlení. K dispozici sklep a malý úložný prostor na patře. Vedle prostorného obývacího pokoje s přímým vstupem na zasklený balkon a plně vybavené kuchyně jsou v bytu i tři neprůchozí ložnice. Podlaha je přírodní dřevěná. Koupelna s vanou, toaleta zvlášť.
Byt je orientován na 3 světové strany a nabízí daleké výhledy do zeleně. Další výhodou této nemovitosti je blízkost dobrého spojení do centra a skvělá občanská vybavenost v nejbližším okolí. Škola i školka hned u domu. Přidanou hodnotu dodává bytu i mnoho dětských hřišť a sportovišť nedaleko od domu. Pro procházku či běh se velmi hodí blízká Modřanská rokle, park v Kamýku či nedaleká cyklostezka vedoucí podél Vltavy až do Zbraslavi. Navíc 400 metrů od domu se nachází supermarket Albert, případně za několik minut autem jste v Kauflandu či Lidlu.
V domě došlo k výměně oken, elektroinstalace a rekonstrukci vnitřních prostor včetně sklepů a výtahu. SVJ je v dobrém stavu. Byt je v osobním vlastnictví. Neváhejte mne kontaktovat ohledně prohlídky bytu.

Základní info

Umístění :
Klidná část obce
Typ objektu :
Samostatně stojící
Konstrukce :
Panelová
Adresa :
Mladenovova, Praha 4, Praha 12, Modřany, Praha, území Hlavního města Prahy

Počty místností, umístění

Počet místností:
4
Počet koupelen:
1
Patro, podlaží:
9. podlaží
Počet NP:
12
Typ objektu:
patrový

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem, Sklep, Výtah, Bezbariérový přístup, Balkon
Evidenční číslo 9106443
Typ Samostatně stojící
Adresa Mladenovova, Praha 4, Praha 12, Modřany, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena 8 800 000Kč

Jakub Kubišta

tel: +420 724384469
mobil: +420 724384469
email: jakub@albionreality.cz

Máte otázku?

Osobní údaje